A Búvóhely

A Vendégház egy masszív, könnyűszerkezetes, téliesített faház. A fa természetes anyaga révén már a szobába való belépéskor érezni fogja a fa illatát, a fának a közérzetre, a szellemre és az érzékekre gyakorolt jótékony hatását.

0-3 óra időtartamra: 4000 Ft – 2 fő részére
Foglaljon szobát most: 06 30 29 691 29!

A Búvóhelyen 8 db, saját fürdőszobával rendelkező szoba található. Ez a szobaszám hozzájárul ahhoz, hogy rugalmasan tudjuk kezelni a foglalásokat. Mi nem szabunk gátat vágyainak, a legtöbb esetben akkor is tudunk pár órára szobát biztosítani, ha a foglalás az utolsó pillanatban érkezik.

Minden fürdőszobás szoba külön bejárattal rendelkezik és minden szoba ablaka az ősfás, gondozott kemping területére néz.

A színvonalas szobák 20 nm alapterületűek, melyekben többek között egy egyedileg gyártott, nem nyikorgó, nagyon masszív, rusztikus, tömörfa franciaágy található, ahol teret engedhet a legvadabb fantáziájának is. A franciaágyban lévő matracok a ma piaci forgalomban kapható ágybetétek közül a legjobb minőségűek közé tartoznak. A szobákban makulátlan tisztaságot, friss, pamut ágyneműt és törölközőt biztosítunk. Vendégeink minél nagyobb komfortérzete érdekében minden szoba tartozéka egy számos népszerű csatornával ellátott, 80 cm képátmérőjű LED televízió.

A Búvóhelynek az A+-os energetikai minősítése miatt kiváló a hang- és hőszigetelése. A Vendégházban nincs áthallás, télen kellemes meleget, nyáron pedig kellemes hűvösséget nyújtunk.

A Búvóhelyünkön – más búvóhelyekkel ellentétben – nem fogja hallani a háttérben a mosógép monoton zakatoló, vágylohasztó hangját.

A parkolás a kemping területén kényelmes, biztonságos és ingyenes, akár két autóval érkező párok számára is. Az utcáról a parkoló területére nem lehet rálátni, ezzel is tovább növelve az általunk biztosított diszkréciót.

A kedvezményes étkezési lehetőséget a szomszédban található CEU Konferencia Központ épületében vehetik igénybe a vendégeink.

Egy bőséges villásreggeli, vagy egy finom ebéd, vagy egy ízletes vacsora csupán 1000 Ft-ba kerül személyenként. Ebéd és vacsora esetében több menü közül szabadon választható egy leves egy főétel és egy desszert.

A szoba pár órára, vagy akár egész éjszakára is kibérelhető. Mindenkinek adunk nyugtát, számla igényét kérjük előre jelezze!

Nálunk elsődleges szempont a vendégek elégedettsége. Bármilyen felmerülő egyedi kérésnek, igénynek megpróbálunk eleget tenni.

Bízunk benne, hogy Ön is tovább gyarapítja az elégedett vendégeink táborát és visszatér hozzánk!

Hívjon bizalommal: 06 30 29 691 29